ȘAMPON MEDICINAL
Descriere
mai multe detalii

Şampon antimicrobian şi antiseboreic.

Produsul ajută la îndepărtarea cojilor formate la nivelul scalpului şi a mirosului neplăcut, specifice unor afecţiuni ale pielii capului (dermatite seboreice, mătreaţă).

Componentele active sunt încorporate într-o bază de curăţare care asigură efectul optim şi calitatea de spălare.

Prin acţiunea sinergică a componentelor se obţine o scădere a secreţiei de sebuum la nivelul glandelor sebacee, eliberându-se astfel orificiile secretorii. Astfel se reduce şi apoi se stopează formarea matreţii.

Comentarii
Lavinia Iacob
În data de 27 January 2015
Buna ziua! Este a doua oara cand cumpar acest produs. L-am folosit acum doi-trei ani fara nici un rezultat, dimpotriva, scalpul era mai uscat si producea mai multe scuame, parul la fel. acum aproape o luna, l-am recumparat impreuna cu samponul medicinal de intretinere (in ideea ca prima oara nu l-am folosit corect) si rezultatele nu sunt deloc diferite. Pielea capului ma mananca inca din ziua spalarii si este evident mai uscata. Regret ca i-am acordat o a doua sansa si v-am scris in ideea ca poate nu scoateti pe piata produse doar pentru profitul generat de vanzarea lor... Lavinia Iacob
Alex
În data de 28 June 2016
Pentru mine a functionat foarte bine impotriva dermatitei seboreice. Matreata si scuamele au disparut complet. Am mai folosit in trecut un gel tis pentru aceeasi cauza, care a fost singurul care a functionat la vremea aceea. Felicitari pentru produse si preturile accesibile!
Claudia
În data de 04 October 2016
Buna ziua, bietelul meu de 16 ani are de 2 ani dermatita seboreica sau psoriazis, nimeni nu stie :). Dupa multe incercari cu sampoane foarte scumpe diferite marci, la plafar mi-a fost recomandat acest sampon, care, culmea, chiar a functionat!!! Pentru Lavinia, se stie ca fiecare persoana este dierita si acest sampon poate functiona la anumite persoane si la altele nu, indiferent de marca. Multumesc TIS pentru acest sampon!
Gabriela
În data de 09 October 2017
Fenomenal pentru psoriasis.
Comentariul tău