Uncategorized @ro

Produse profesionale

Produsele profesionale din gama TIS Farmaceutic sunt utilizate în masajul terapeutic, având ca scop asigurarea unui masaj de calitate și prelungit, atenuarea și retragerea vergeturilor, precum și un masaj anticelulitic, care ajută la mobilizarea grăsimilor din țesuturile subcutanate.
CELULITA este un proces inflamator, interesând țesutul celular subcutanat; se manifestă prin plăci cu piele îngroșată, de consistență crescută, care pot să conțină noduli neregulați și dureroși. Țesutul adipos din zona afectată apare îngroșat și hipertrofiat, luând aspect de coajă de portocală. În profunzime țesutul adipos aderă la straturile profunde ale pielii, astfel că eliminarea și mobilizarea lui este dificilă; este și o problemă de ordin estetic. Regiunile des afectate sunt: coapsele, fesele, abdomenul și fața posterioară a brațelor.

În țesutul celular subcutanat se formează un edem, în care disociază fibrele conjunctive, vasele limfatice sunt larg deschise. Celulele adipoase sunt mai mari ca de obicei, iar spațiile intercelulare sunt îngroșate. Celulita este o consecință a stazei limfatice și edemului care se formează în țesutul conjunctiv. Au loc depuneri abundente de grăsimi în țesutul subcutanat; când depunerea este accentuată are loc o hipertrofie grăsoasă care comprimă vasele limfatice și, astfel, apare staza și edemul.

Tratamentul local constă în aplicarea unor produse anticelulitice, sub formă de masaj medical care ajută la mobilizarea grăsimilor din depozitele subcutanate. Acestea conțin ingrediente active cu acțiune vasotonică, antidematoasă, trofică.

Cremele au o textură potrivită pentru masaj. Produsele conțin extracte din plante șiexcipienți naturali, compatibili cu pielea, în vederea unui masaj prelungit; permit masajul fără să lase senzația de gras.
Conțin principii bioactive din plante cu rol de activare a microcirculației la nivelul pielii și de tonifiere a pielii.

LIPOGEL ANTICELULITIC

(cutie x 500 mL)

Compoziție: colagen, cafeină, extracte naturale (castan, iederă, ardei iute, ghimpe, viță de germeni de grâu, cătină, struguri, crăițe) și excipienți.

Favorizează îndepărtarea celulitei și a ţesutului adipos excedentar (de pe abdomen, coapse, șolduri) prin efectul de stimulare a circulației sangvine la nivel local și a metabolismului celular. Asocierea de extracte vegetale (ardei iute, iederă, castan), colagen, uleiuri vegetale (germeni de grâu, cătină) și cafeină imprimă produsului un efect de “dizolvare” și mobilizare a rezervelor de grăsimi, pielea recăpătându-și elasticitatea şi fermitatea. Extractul din ardei iute are acțiune revulsivă, reduce inflamația locală, tonifică microcirculația. Extractul de iederă prezintă proprietăți antiseptice; este recomandat în edeme, ajutând la eliminarea surplusului de apă din organism. Extractul din scoarță de castan are proprietăți astringente; tonifică și întărește venele și capilarele, îmbunătățind, astfel, circulația periferică. Uleiurile de cătină și germeni de grâu au acțiune antiinflamatoare, emolientă și cicatrizantă, stimulând procesele de epitelizare, datorită conținutului ridicat de vitamina C, vitamina E și caroteni (provitamina A); tonifică și regenerează celulele și țesuturile.

Solicită detalii aici!

CREMĂ ANTIVERGETURI

(cutie x 500 mL)

Compoziție: acid ursolic, extracte naturale (levănțică, salvie, lemn dulce, viță de vie, arnică, cătină, germeni de grâu) și excipienți.

Cremă uşoară (sub formă de lipogel), care asigură pielii o întreținere optimă, prin menținerea hidratării permanente (acizii grași esențiali din uleiul de germeni de grâu împiedică pierderea apei din derm). Extractele vegetale de levănțică și salvie, cu conținut mare de acizi triterpenici, bogate în acid ursolic, stimulează biosinteza de colagen, necesar refacerii țesutului cicatriceal. Uleiul din germeni de grâu, datorită cantității mari de vitamina E și acizi grași esențiali contribuie la prevenirea vergeturilor (în cazul femeilor însărcinate și persoanelor predispuse la vergeturi). Extractul de viţă de vie normalizează microcirculaţia sanguină prin care se asigură un aport optim de oxigen necesar refacerii tisulare.

Solicită detalii aici!

CREMĂ PENTRU MASAJ

(cutie x 500 mL)

Compoziție: extracte vegetale (lemn dulce, iederă), ulei vegetale ( sâmburi de struguri, germeni de grâu) și excipienți

Cremă cu o consistență densă, specifică pentru un masaj prelungit. Este onctuoasă, negrasă, intră în piele imediat, favorizând masajul. Are efect hidratant și de stimulare a microcirculaţiei, datorită asocierii de extracte și uleiuri vegetale. Recomandată pentru masajul profesional și pentru reducerea celulitei, prin drenaj mecanic.

Solicită detalii aici!

CREMĂ PENTRU MASAJ CU ARNICĂ

(tub x 150 mL)

Compoziție: extracte vegetale (arnică, melisă), ulei vegetale ( sâmburi de struguri, coada-șoricelului) și excipienți

Cremă cu o consistență densă, specifică pentru un masaj prelungit. Este onctuoasă, negrasă, intră în piele imediat, favorizând masajul. Are efect hidratant și de stimulare a microcirculaţiei, datorită asocierii de extracte și uleiuri vegetale. Recomandată pentru masajul profesional și pentru reducerea celulitei, prin drenaj mecanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *